ЗБОГОМ, КВОЧКО!

ЗБОГОМ, КВОЧКО!
Бивше "Старе новине", БУРГИЈЕ.(Не више - "коло,коло, наоколо", нити ђипање у Врзином колу! Збогом, Квочко, расквоцана заблудо!

Укупно приказа странице

среда, 15. јун 2022.

КО ДАНАС ГОВОРИ ИСТИНУ?

 И КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ У ЈАВНОСТИ СВЕТА УОПШТЕ ПОЈАВЉУЈУ ТАКВИ КОЈИ НИ СВУДА БИЛИ ПРОЦЕСУИРАНИ СА СМРТ ЦИВИЛА НЕ САМО У СРБИЈИ НЕГО СВУДА НА СВЕТУ? (Да је свет нормалан!)


Алтернативни извори, Друштвене мреже, блогери, истраживачи, инсајдери?

Ко говори Истину?


*   *

Cvetan Tosev је оцијенио запис Miljenko
Оценило је 37 особа

Свидјело се Zoran, Cvetan и Snežana
Violeta Kucastara
Mmmdaa..., toliko "vređam" ljude svaki dan, da su od mene skoro svi "podigli nos pod oblake". Nadala sam se da će tamo bar nešto videti, ali nisu. Za njih je išpartano nebo sinonom za "ima se, može se, putuje se u svim pravcima".

 

*   *

Snežana Stojanović

Оцијенило је 0 особа
Оцијенило је 6 особа
Оцијенио је Sarapka Erne
Прво занимљиви
Radmila Obradovic
Milos Simic
Не пада ивер даље од кладе!!

=========================  СТИЖУ НЕВЕСЕЛЕ ВЕСТИ!

Ruska invazija na Ukrajinu neće biti zaustavljena bez intervencije NATO, ocenio je bivši komandant snaga Alijanse u Evropi general Vesli Klark.

Kako prenosi poljski portal TVP, Klark je rekao da bi zapadni lideri trebalo da se prisete sukoba u Bosni, gde je intervencija Alijanse zaustavila rat.

 >>>>>>>>>>>>>>

 * *

Frieda Frosch

 ( ФРИДА ЖАБА , превод : Султан Ердоган већ дуго може да уради оно што Путин може: исламски деспот са Босфора позива на демилитаризацију грчких острва и индиректно прети ратом својим суседима. Биће занимљиво видети када ће Хабек  увести економске санкције Турској. ... Ердоган прети свом суседу Грчкој )

 

*  *

Ozren Major

Оцијенило је 26 особа

 

*  *

Olgica Kosteska

 

290

*  *

Sarapka Erne размијенио је запис Milica
Оцијениле су 33 особа
Прво занимљиви
István Szibinyanin
Ja bi ubrizgao ovim kriminalcima u vene po pet litara ove tečnosti, da se osveže malo. Ko zna, možda ću i dobiti priliku da to uradim.....najebali su

*   *

 

*   *

Nataša-Tesla-Healing Natasa размијенила је запис Irena
Оцијенило је 12 особа

*   *

Драган Анковић

U Beogradu, u ulici koja nosi ime Milutina Milankovića, srpskog slavnog naučnika, sprovedeno je istraživanje koje je donelo zapanjujuće i poražavajuće rezultate: Svaki drugi ispitnik nije znao ko je Milutin Milanković, a nekoliko odgovora glasilo je: "To je onaj na novčanicima od 2.000 dinara". Istovremeno, svega nekoliko ispitanika nije čulo za Bali-bega lika iz turske TV serije "Sulejman Veličanstveni“ koja se u to vreme prikazivala.

Teško je verovati da postoji još neki narod na zemaljskoj kugli, kod kojeg postoji fenomen sličan ovome, da naučnik takvog kalibra bude potpuno nepoznat u narodu koji ga je iznedrio.

Reč je o matematičaru, astronomu i geofizičaru, tvorcu najsavršenijeg kalendara, osnivaču katedre nebeske mehanike na Beogradskom univerzitetu, velikanu kojeg je NASA uvrstila u 10 najznačajnijih naučnika u istoriji.

Tajnu ledenih doba su mnogi pre Milankovića pokušavali da reše, ali njihova greška je bila u tome što je problem tražili na Zemlji, a Milanković je primenio svoju naučnu interdisciplinarnost, gledao problem mnogo šire, uzeo u obzir astronomiju i ostale nauke. Time je postao jedan od vodećih svetskih naučnika.

Krater na Marsu i još jedan na Mesecu nose njegovo ime po odluci Međunarodne astronomske unije. Takođe, jedna mala planeta otkrivena 1936. nazvana je po njemu, dok je u Beogradu ne tako davno jedan bulevar poneo ime po njegovom imenu i prezimenu. Neverovatno, ali tek nedavno se pojavila inicijativa za osnivanje njegovog muzeja u Beogradu.
Preuzeto
Прво занимљиви
Lelica Dj
Uzas,kao da ne volimo sebe,a onda se pitam da li Srbi vole nekog? Da, Ruse🤨🤨🤨🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Ilonka Mladen
Lelica, a u Leskovcu vole i Madjare 😃
Ilonka Mladen
Elem, nije nasa ljubav upitna vec sistem skolstva. Da nisam radoznala vodolija i dalje bih vise znala o Ajnstajnu, Woltu, Njutnu nego o Milevi ili Milutinu Milankovicu, Tesli, Pupinu, Mihajlu Petrovicu-Alasu itd.
U to ime evo mali podsetnik za one koji su znali i tema za preuredjenje skolskog sistema 🥰
https://www.telegraf.rs/amp/hi-tech/zanimljivosti-hi-..

 

 ===========================

 

Нема коментара:

Постави коментар