ТРИ ЈЕДНООКА КУПУСОВА ЛИСТА СА ПУНИМ УСТИМА ПУЦВАЛА!!

Прелиставање штампаних медија. - "Купусов лист" (бр.1) , ср. у боји, црвеној, наравно, латиницом и ћир.
"Купусов лист" (бр.2) , знате већ о коме је реч - традиција, ИН МЕМОРИАМ - ни то није сасвим тачно, чак ни хороскоп који пише неки крипто јеврејин - врач погађач,
"Купусов лист" (бр.3) - онај тобож демократски, који финансира "Сереш" (како каже један социјалист са говорном маном) - тамо тек постаје
очигледнија потврда да је ЛАЖ МЕЂУ СРБИМА
пустила дубоко корење.
Па и ви, на фејсбуку, заобилазите око истине као киша око знате већ ког града...

Преписано са једног фејсбук профила

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Укупно приказа странице

ПРОБРАНО. Ту и Тамо

Скупљање Изабране грађе

__________________________

Ово није радио ни Милошевић
Није ништа погрешио председник Србије када је за почетак своје турнеје „Будућност Србије“ одабрао најсиромашнији део Србије.

(....)

„Добровољно“ у Врање су стигли аутобуси на ванредној линији која води у „бољу будућност“. Радници Симпа, Јумка, лекари, комуналци, водовоџије, задужени за грејање, општински чиновници, спортисти, сви су стали пред бину прихватајући да верују оно што ће им ОН дати, а да претходно сами то исто нису могли да ураде годинама. Пала су и обећања, камиони, авиони… Испуњење за две, највише три, четири, пет, шест… година. Оно што је јасно јесте да је Вучић показао намеру да подели Србију на „његову“ и ону „издајничку“ са „страним плаћеницима“, „петоколонашима“ и агентима страних амбасада, радницима који без разлога праве блокаде на путу а да их ОН не примети, или то не жели.

Очито је да улазницу за „Будућност Србије“ добијају само они са чланском картом СНС-а, јер је остатак Србије од неколико милиона становника председнику небитан.

     ДАНАС. Пише: Редакцијски коментар11. фебруара 2019. 14.00 Измењено: 14.01
    
ЛеЗ 0017392

______________
Грађа за Дубоке и Плитке НОВИНЕЕ


Нема коментара:

Постави коментар