БУРГИЈЕ

БУРГИЈЕ
Бивше "Старе новине". (Посвећене Мики Аласу и Дружини "Суз") - Или ТРИ ЈЕДНООКА КУПУСОВА ЛИСТА СА ПУНИМ УСТИМА ПУЦВАЛА!! ... - Прелиставање штампаних медија. - "Купусов лист" (бр.1) , ср. у боји, црвеној, наравно, латиницом и ћир. "Купусов лист" (бр.2) , знате већ о коме је реч - традиција, ИН МЕМОРИАМ - ни то није сасвим тачно, чак ни хороскоп који пише неки крипто јеврејин - врач погађач,"Купусов лист" (бр.3) - онај тобож демократски, који финансира "Сереш" (како каже један социјалист са говорном маном) - тамо тек постаје очигледнија потврда да је ЛАЖ МЕЂУ СРБИМА пустила дубоко корење.Па и ви, на фејсбуку, заобилазите око истине као киша око знате већ ког града...

Укупно приказа странице

ПРОБРАНО. Ту и Тамо

Скупљање Изабране грађе

__________________________

Ово није радио ни Милошевић
Није ништа погрешио председник Србије када је за почетак своје турнеје „Будућност Србије“ одабрао најсиромашнији део Србије.

(....)

„Добровољно“ у Врање су стигли аутобуси на ванредној линији која води у „бољу будућност“. Радници Симпа, Јумка, лекари, комуналци, водовоџије, задужени за грејање, општински чиновници, спортисти, сви су стали пред бину прихватајући да верују оно што ће им ОН дати, а да претходно сами то исто нису могли да ураде годинама. Пала су и обећања, камиони, авиони… Испуњење за две, највише три, четири, пет, шест… година. Оно што је јасно јесте да је Вучић показао намеру да подели Србију на „његову“ и ону „издајничку“ са „страним плаћеницима“, „петоколонашима“ и агентима страних амбасада, радницима који без разлога праве блокаде на путу а да их ОН не примети, или то не жели.

Очито је да улазницу за „Будућност Србије“ добијају само они са чланском картом СНС-а, јер је остатак Србије од неколико милиона становника председнику небитан.

     ДАНАС. Пише: Редакцијски коментар11. фебруара 2019. 14.00 Измењено: 14.01
    
ЛеЗ 0017392

______________
Грађа за Дубоке и Плитке НОВИНЕЕ


Нема коментара:

Постави коментар