ЗБОГОМ, КВОЧКО!

ЗБОГОМ, КВОЧКО!
Бивше "Старе новине", БУРГИЈЕ.(Не више - "коло,коло, наоколо", нити ђипање у Врзином колу! Збогом, Квочко, расквоцана заблудо!

Укупно приказа странице

четвртак, 16. јун 2022.

МОЛИТВА - БОЖИЈИ БЕЖИЧНИ ТЕЛЕФОН

 






СВЕ ВИШЕ ВЕСТИ ПРЕТИЧУ ЈДНЕ ДРУГЕ


Boba Djokic размијенио је запис Akrus
Оцијениле су 33 особа
Boris Odreitz
prema tome,probuđeni budemo kad se počnu likvidacije svih političara izdajica i onih koji jih čuvaju.Ali to mogu samo ljudi sa izuzetno visokom svešču i vlastitim razmišljanjem .!

 *  *

 

Webtribune Srbija

 

*    *

Едиција Заветине

Оцијенило је 0 особа
Едиција Заветине
До када ће ово стање трајати?

*    *

Nataša-Tesla-Healing Natasa

Оцијенило је 40 особа
Прво занимљиви
Mirjana Markovac
nesto dugo gledamo film... postalo je kao serija
Snežana Stojanović
Mirjana, i to indijska serija 😄
Neo Frame
Pa ne ide to tako!
Neko mora i da umre, što ne kažete ko će to biti?
Goran Bošnjak
Не верујем ни том систему отиђе стари појави се нови и још гори .... народни сисзем од веда система је најбољи душанов законик је најбољи пример доброг система ма колико год био окрутан

*  *

Marijana Raskovic је прокоментарисала запис Љиљаны
Оцијенило је 36 особа

 Овакве здравствене медецинске британске лудаке треба јавно вешати, стрељати, да што већи број британских фашиста то види и има на уму...Наравно, треба их осудити због геноцида над цивилним лицима...

* *

Ilonka Mladen

*  *

Оцијенило је 148 особа
Свидјело се Zoran, Snežana и Cvetan

 

*  *

russia-today.net

Оцијенило је 76 особа
4.1K

 

Свака четврта проститутка у Европи долази из Украјине. Ова статистика је из званичних података које је објавила Међународна организација за миграције.Украјински држављани чине половину свих проститутки у Москви. Од 20 људи, 8-9 је из Украјине. Улична проституција је порасла за 70-80% у односу на стан. У Дорогомилову - 6 Московљана, остали региони - 40 људи, странци - 20 за 4 месеца. Према достављеном, однос је приближно исти.Ово је известио инспектор за заштиту јавног реда Главне управе Министарства унутрашњих послова за Москву. Заузврат, у Санкт Петербургу се повећао број украјинских глумица специјализованих за снимање у „филмовима за одрасле”. Према речима редитеља Сергеја Пјанишњикова, ако је раније у „јагоди“ снимано око 70 одсто украјинских жена, сада њихов број достиже 90 одсто. Чак и у поређењу са Молдавцима, они су велика већина. Следе "шпрати" - тако се зову проститутке из балтичких земаља. Украјинке већ дуже време раде на улицама Москве. Још једна ствар је радознала - бројке показују да је сада права инвазија независних девојака. Штавише, Западна Украјина и централни региони су посебно широко заступљени на „Москалском панелу“. Руско законодавство не плаши ове згодне девојке - проституција у Руској Федерацији предвиђа административну одговорност у виду смешне казне у износу од једне и по до две хиљаде рубаља.
*     *

==============================

 

 

Нема коментара:

Постави коментар