БУРГИЈЕ

БУРГИЈЕ
Бивше "Старе новине". (Посвећене Мики Аласу и Дружини "Суз") - Или ТРИ ЈЕДНООКА КУПУСОВА ЛИСТА СА ПУНИМ УСТИМА ПУЦВАЛА!! ... - Прелиставање штампаних медија. - "Купусов лист" (бр.1) , ср. у боји, црвеној, наравно, латиницом и ћир. "Купусов лист" (бр.2) , знате већ о коме је реч - традиција, ИН МЕМОРИАМ - ни то није сасвим тачно, чак ни хороскоп који пише неки крипто јеврејин - врач погађач,"Купусов лист" (бр.3) - онај тобож демократски, који финансира "Сереш" (како каже један социјалист са говорном маном) - тамо тек постаје очигледнија потврда да је ЛАЖ МЕЂУ СРБИМА пустила дубоко корење.Па и ви, на фејсбуку, заобилазите око истине као киша око знате већ ког града...

Укупно приказа странице

среда, 29. јануар 2020.

ВИРУСНА ЕКОНОМИЈА И КОМЕНТАРИ


Коментари као и обично, сажетији и занимљивији!ВИРУСНА ЕКОНОМИЈА: Ако свет не уништи нуклеарна катастрофа, економију одређених популација још прецизније ће уништити вируси. Не треба бити молекуларни биолог па схватити да је потребно само десетак дана да неко на крајњем истоку поједе заражену змију или слепог миша, да нека лабораторија мало генетски модификује тај вирус и да милионски градови, па и државе, остану у карантину. Губици које ће претрпети Кина тек ће се израчунавати. Али нови вирус из Кине могао би изазвати озбиљну економску штету и другим државама на азијском континенту, уколико почне епидемија. То се догодило и пре 17 година, када је због вируса САРС-а цена нафте пала за трећину, а светска економија претрпела губитак од десетина милијарди долара. Паника је скупа за економију, а казаљка на сату онда може да иде и уназад.
______________Раца пре око један сат
Вируси изгледа тек улазе у моду у односу на оне скупе и незграпне бомбетине!
|
lanamilan пре један дан
Sta ce biti budućnosti je lako predvidljivo, proslost je neizvesna i nepredvidljiva
|
Ljudmila пре један дан
Izvinite, ali kakve veze imaju nuklearni fizicari sa predskazanjem nuklearnog rata? Oni samo proizvode bombe, nisu politikolozi koji mogu da daju stucno misljenje o politickoj klimi. Mislim, ovo je cisto zastrasivanje publike.
|
Draskone пре 2 дана
Svet je već dovoljno propao, tako da je svako novo predskazanje već viđeno. I zato ; živeli !!! Dok još možemo.
|
Trpe пре 2 дана
Naravoucenije ne jedite zmije i slepe miseve !

извор: Политика

Нема коментара:

Постави коментар